Плавання - Chevalier Panorama

Плавання

Плавання — це тренування для всього тіла

Інтенсивні заняття даним видом спорту дають необхідне навантаження на тіло, прискорюють обмін речовин. А ще це менш травматичний вид спорту порівняно з бігом або тренуванням у тренажерній залі.

На ваше тіло впливає не дві, а три сили – додається тиск і спротив води. Плавання чудово знімає стрес.

Вправи у басейні допомагають знизити рівень тривожності, заспокоюють нерви, знижують кров’яний тиск і сприятливо впливають на серцево-судинну систему. Таке тренування спалює більше калорій при меншому навантаженні на суглоби. Рекомендуємо водні види спорту спортсменам, які травмувалися, або людям із зайвою вагою. Ви будете активно тренуватися, спалювати калорії, але при цьому ваші суглоби не постраждають. У різному віці плавання по-різному впливає на тіло.

Наш славнозвісний басейн підійде як для дитячих тренувань, так і для дорослих, досвідчених спортсменів. Panorama Chevalier пропонує найкомфортабельніші умови для твоїх тренувань у будь-якому віці.

Принцип підготовки зводиться до набуття стійкої довгочасної адаптації до умов, близьких до тих, у яких спортсмени будуть виступати. Наш новітній басейн та досвідчені тренери дають вам можливість професійно підвищити власні навички та досягти нових спортивних вершин під покровом гір.