Бокс - Chevalier Panorama

Бокс

4 окремих ринги дозволяють одночасно проводити декілька показових спарингів

Ви любите займатися спортом і щодня шукаєте нових викликів? Ви можете перевірити свої обмеження за допомогою боксу – виду спорту, яким займаються як жінки, так і чоловіки. Бокс передбачає увагу, координацію та багато рухів, елементи, які допомагають вам підтримувати оптимальний стан здоров’я. Даний вид спорту виконує роль роботи з усіма групами м’язів та покращує ваш фізичний стан, рухаючи всі ділянки тіла. Боксерський зал у Chevalier Panorama призначений для проведення групових та індивідуальних тренувань з боксу, зняття внутрішньої агресії, розвитку сили та витривалості. Функціональність та зручність нашої боксерської зали дає змогу отримати позитивні емоції та неперевершені результати! У нас зупиняються топові тренери і боксерські клуби. Вечір боксу у Chevalier Panorama у атмосфера істинного Boxing Club – незабутнє видовище.

У нас можна провести групові та індивідуальні тренування з боксу, зняти внутрішню агресію, розвинути силу та витривалість.

Функціональність та зручність нашої боксерської зали дає змогу отримати позитивні емоції та неперевершені результати!

У нас зупиняються топові тренери і боксерські клуби. Вечір боксу у Chevalier Panorama у атмосфера істинного Boxing Club – незабутнє видовище.